Viscus-Konceptet- De tre faserna

Fas 1 – Tester

För att Viscus-Konceptet ska skräddarsys utifrån dig, bakgrund, dina mål och vilken väg du vill ta för att nå dina mål behöver vi först göra olika tester. Under fas 1 väljer du i samråd med kundansvarig olika testpaket inom hälsa, mentalitet, kondition, rörlighet, balans & stabilitet, styrka kost och fystester. Testerna görs också för att du ska kunna nå dina mål på säkraste, mest effektiva och roligaste sätt. Det är först efter fas 1 som vi skräddarsyr din träning mot dina mål utefter din nivå och ambitioner.

Fas 2 – Där det händer

Det är i detta steget det händer, nu börjar vägen mot dina mål! Beroende på hur fas 1 har gått, vilka mål som ska uppnås kommer fas 2 skräddarsys för att passa dig så bra som möljigt. Du kommer kunna ta hjälp av personlig träning, parträning, small group training, gruppträning, fysioterapi, naprapati, massageterapi, akupunktur, kost & nutrition, föreläsningar, utbildningar och personlig coaching.

Fas 3 – Uppföljning

Dags för uppföljning, utvärdering, feedback och resultatrapportering. I detta sista steg kommer samma tester göras igen som gjordes i fas 1 för att vi ska kunna få mätbara resultat. Resultaten presenteras för dig i en rapport så fort som möjligt efter sista testet. Beroende på ditt upplägg för Viscus-Konceptet görs dessa tester allt från 6 veckor till 12 mån, vid en längre period görs alltid delmålstester för att se att vi närmar oss målen som tänkt. Efter fas 3 kan du antingen välja att vara klar eller så börjar vi om i fas 1 igen, men nu på en helt ny nivå!

Fyra anledningar till att börja träna

Om träningens effekter på hjärnan gick att komprimera i en tablett skulle det vara världens mest sålda medicin.

Minst 50% av alla svenskar i arbetsför ålder har så pass dålig kondition att man inte orkar arbeta en åtta timmars arbetsdag produktivt.

Explosiv styrketräning är det bästa sättet att bromsa åldrandet.

Fysisk inaktivitet, stillasittande, är den fjärde största orsaken till förtida död i världen.