Sandra Carlborg

Sandra tävlar i både golf och longdriving världen över.  Hon är fyrfaldig världsmästare i longdriving och har vunnit allt som går att vinna och innehar världsrekordet på 357,5 meter. I golfen har hon två år på damernas Europatour med en 14:e plats i bagaget. Just nu spelar Sandra lite blandat på Europatouren, Letaccess och på svenska Nordea Tour. Viscus hjälper Sandra med grenspecifik fysträning och behandlar hennes kropp för att skapa så bra förutsättningar som möjligt.

Oscar Olsson

Oscar Olsson är en framgångsrik triathlet och tävlar inom triathlon på elitnivå, främst längre distanser. Han älskar allt som har med träning och hälsa att göra och tar på detaljnivå hand om sin kropp genom kost, behandlingar, träning och återhämtning. Hos Viscus behandlar han kroppen för bästa förberedelser och återhämtning.

Malin Hellberg

Malin  tävlar i ultratriathlon, alltså tävlingar på distanser från dubbel Ironman och uppåt. Hon är den första svenska kvinna och yngsta kvinnan i världen som genomfört en trippel ironman. Hon är just nu rankad 12 i världen. Malin tränar ca 20 timmar i veckan, pluggar dessutom till fysioterapeut och jobbar samtidigt. Malin får hjälp av Viscus med bland annat behandlingar och träning.

Rami Aziz

Rami tävlar i proffs MMA och har 7 vinster och 3 förluster i matcher. Han var helt obesegrad i amatör MMA och har även vunnit flera titlar i Wrestling. Rami tränar så ofta han hinner. Förutom sin fighting är Rami tvåbarnspappa och en man i karriären. Rami tränar och behandlas på Viscus inför och efter matcher.

Emma Westin

Emma är en golfare som satsar helhjärtat på golfen. Hon spelar nu främst på europatouren och gör sitt fjärde år som proffs. Emma spelar för Breareds GK utanför Borås. Hon har alltid haft ett stort intresse för idrott och tränar mycket även utanför golfbanan. Hos Viscus får Emma bland annat hjälp med grenspecifik fysträning samt behandlingar för att ta hand om kroppen.

Andreas Axelsson

Andreas är en seglare i världsklass. Han har bland många andra meriter världsrekord på seglatsen San Francisco-Shanghai. Andreas har ingått i landslaget och har flertalet EM och VM i bagaget. Nu har han  valt att tävla med olika racingteam världen över. Då segling kräver otroligt bra fysik tränar Andreas 2h om dagen 6 dagar i veckan. Han får bland annat hjälp av Viscus med behandlingar för att ta hand om kroppen på bästa sätt.

Long Drivers of Gothenburg

Long drivers of Gothenburg består av hårdsatsande longdrivers från Göteborg. Teamet tränar ihop för att motivera och inspirera varandra till ännu bättre resultat. Deras resultat står sig väldigt bra både nationellt och internationellt. Viscus hjälper bland annat teamet med grenspecifika fystester och träning. Long drivers of Gotenburg består av: Carl Maxe, Peter Carlborg, Sandra Carlborg, Joakim Hultman, Emil Rosberg, Johan Halleby, David Kvist, Joel Magnusson, Calle Pettersson, Lars Fridén och Freddie Renholm.