Patrik Andersson

Löpcoach & Testledare

Tel: 0736-77 82 00
Mail: patrik.andersson@viscus.se

Boka PT

Som ung var Patrik aktiv i många olika idrotter men fastnade sedan för löpning vid 16-års åldern. Han utvecklades ganska omedelbart till att bli en av landets bästa löpare. Patrik håller fortfarande på med en elitsatsning inom löpningen då han själv anser att han inte uppnått sina snabbaste tider ännu. Patrik springer alltifrån 3000m- Lidingöloppet och har en del SM medaljer på olika distanser. Han har även deltagit EM för klubblag i terränglöpning.

Löpningen ligger honom varmt om hjärtat och han andas bokstavligen löpning. ”En bra dag är en dag som innehåller löpning, annars är de ingen bra dag” -påstår Patrik.

Patrik blandar sin teoretiska bakgrund från Sports Coaching Programmet som han läste på Göteborgs Universitet med sina praktiska erfarenheter som han har samlat på sig genom åren.Han brinner för utveckling av individer och det bästa han vet är att hjälpa andra att uppnå sina mål oavsett vilken nivå som personen befinner sig på.

Viktigaste för Patrik är att kunna ge dig som löpare de rätta verktygen för att du ska kunna nå dina mål oavsett om de gäller träningen eller i vardagen.

CV

Utbildning
Sports Coaching, Idrottsvetenskap, Göteborgs Univetsitet 180 hp
Språk

Svenska
Engelska