PRATHIBA NAIR

Personal trainer & Nutrition Coach

Tel: 0767-410561
Mail: prathiba.nair@viscus.se

About Prathiba

With 15 years of foothold in the fitness Industry, fitness and all it entails is her passion to the degree to which she can pass on her love for it to others. She motivate others to push for better and not accept personal limitations from themselves. She helps clients to achieve a balanced lifestyle that encompasses all dimensions of health and wellness.

Prathiba is authentic and very creative in her craft, routing every effort to make the training experience with her unique/challenging. The greatest highlight for her as Personal Trainer is to look forward for each new day, to inspire people to better health and fitness.
Her Mantra: “Explore and Experience a new you with Pratz!”

CV

Education
  • Lic. Personal Trainer Certification
  • Lic. Fitness Nutritionist Certification
  • Adult CPR/AED & First Aid
Training Specialities
Customized Personal Training and Diet Guideline
High Intensity Interval Circuit Training
Functional Strength and Stability
Core
Safe and Effective Pre & Post Natal Training
Rehabilitation
Language
  • Engelska
Jag sökte en PT för att få någon som pushar på en på träningen, att liksom lägga i några extra växlar och kicka igång förbränningen. Jag fick välplanerade pass helt efter mina förutsättningar och en PT som var bestämd på att jag skulle klara övningarna. Hon var lyhörd och såg när vi behövde justera en övning för att jag skulle behålla en bra teknik. Trygg i sig själv, innovativ i träningen och alltid glad och trevlig! Min fettförbränning gick bra, under tre veckors tid minskade jag fyra cm i snitt på höft, midja och mage. Tack för allt Prats!Rim Mourad
Rim Mourad
Jag sökte mig till Prathiba i ett försök att studsa tillbaka som den atlet jag en gång varit. Med facit i hand mitt bästa beslut i mitt 30-åriga idrottsliga liv. Vi satte ett mål ihop och skruvade om i både träning och kost. Resultatet efter 19 dagar var slående när jag gått ner 4,6 kg. Efter 34 dagar hade viktnedgången blivit 7kg (84,6-77,6). Min bål, rygg och hållning fick den form som gjorde det möjligt att fortsätta min karriär som fotbollsdomare på en nivå som aldrig tidigare kunnat utövas. Samtidigt som min vardag på stillasittande kontor åter blev hållbar igen. Med hjälp av Prathibas fokus, engagemang, tydlighet, behagliga personlighet, professionalism och goda uppföljning uppnåddes ett resultat som jag tidigare bara vågat drömma om. Det finns ingen annan PT och dietist som gjort att jag lyckats nå mina mål på så kort tid. Tack vare Prathiba är jag tillbaka som en atlet igen. Samtidigt har en mer hälsosam, mer balanserad och lyckligare vardag nu infunnit sig. Kan bara ge de allra bästa rekommendationerna av min erfarenhet med Prathiba för att nå ert lång/kortsiktiga mål. Oavsett om det ska tillämpas i din vardag eller ditt professionella idrottsutövande
With Prathiba, it is not what I expected, it was better! I am not being told to follow a specific plan that you can find on the internet because I can google too! I am being informed of how certain things work, and how they do or do not work for ME. I have goals like everyone else, but I don’t consider myself as a beginner when it comes to fitness and a healthy lifestyle, so it was very important to me to have someone that could actually see what I was struggling with and how to help me back on the right path.Flutra Tahiraj
Flutra TahirajProject manager