Personlig träning

Viscus personliga tränare hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt och säkert sätt. Vi utgår alltid från vem du är, dina tidigare erfarenheter från träning när vi tillsammans bestämmer dina mål. Alla Viscus personliga tränare är internationellt licensierade och vidareutbildar sig kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda dig den bästa tjänsten.

Personliga tränare

Göteborg

Södertälje

Frågor och svar

Vad är personlig träning?

Personlig träning (PT) är ett effektivt sätt att komma i rätt riktning och börja ta sig mot sina mål. Vi kan hjälpa dig med allt ifrån att må bra, gå upp eller ner i vikt, konditionsträning, teknikträning, rörlighetsträning och grenspecifik träning.

Vad innebär personlig träning?

En personlig tränare är så mycket mer än bara en instruktör. Det är en personlig coach som ger dig regelbunden rådgivning och riktlinjer för hur du ska ta dig till dina träningsmål så effektivt som möjligt. Du får både kostrådgivning och träningsupplägg anpassat utefter dina förutsättningar och mål.

Med regelbundna fystester och kroppssammansättningsanalyser säkerställer din personliga tränare att du är på väg åt rätt håll med träningen så att dina delmål nås och där efter huvudmålen. Att ha en personlig tränare innebär ett förtroende mellan klient och PT för att resultat ska vara möjliga att uppnå. Ärlighet är nyckeln till framgång i samarbetet med din PT för att vi ska kunna ge dig den bästa hjälpen.

Hur jobbar vi?

Vårt mål med dig som klient är att ge dig den kunskap som är nödvändig för att du ska kunna nå dina mål så effektivt som möjligt. Vi har därför valt att basera vår träning kring fria vikter samt kroppsvikt för att du ska kunna anpassa träningen oavsett var du befinner dig. Det ska vara möjligt att köra ett lika hårt pass oavsett om du befinner dig på ett hotellrum eller i ett nytt gym med utrustning du inte känner igen.