Oskar Nyholm

Naprapat

Tel: 070-4242866

Mail: oskar.nyholm@viscus.se

Om Oskar

Efter många år inom byggbranschen sökte Oskar nya utmaningar och flyttade då till Santa Barbara, USA för att studera idrottsfysiologi. Här väcktes intresset för träning och hälsa som sedan utvecklades till studier inom naprapati. Att jobba som naprapat ger Oskar en fantastisk möjlighet att kombinera sitt brinnande intresse för hälsa och träning med möjligheten att hjälpa människor till en hälsosam och smärtfri vardag.

Oskar strävar efter att erbjuda högkvalitativ och individanpassad behandling med klientens välmående i fokus. För honom är det självklart att du som klient ska känna dig involverad i din behandling, därför läggs stor vikt i att förstå vem du är och vilka förutsättningar du har. Tillsammans med sunda målsättningar och stort engagemang är Oskars ambition att hjälpa sina klienter till ökad hälsomedvetenhet och förbättrad livskvalitet.

Oskar erbjuder ett antal olika behandlingsmetoder för att kunna ge dig snabb och långvarig smärtlindring. De metoder han använder på daglig basis innefattar tekniker som spinal manipulation, ledmobilisering, dry-needling, stretching, triggerpunktsbehandling, träning m.m. Samtliga behandlingstekniker går att applicera på såväl långvarig smärtproblematik som akut smärta.

CV

Utbildning
    • Naprapathögskolan, Stockholm, 2019
    • Idrottsfysiologi, Santa Barbara,
    • Näringslära, Santa Barbara,
Språk
  • Svenska
  • Engelska
Hur går en behandling till?
Du berättar kort om din situation, Oskar gör en grundlig fysisk undersökning och ni diskuterar olika behandlingsalternativ. Därefter behandlar Oskar utefter din aktuella situation och lägger upp en individuell behandlingsplan som kan innefatta bl.a hemövningar, personlig träning, och återbesök för uppföljning.