Kalle Öberg

Personlig tränare

Tel: 0703- 00 97 79
Mail: Kalle.oberg@viscus.se

Om Kalle

Kalle har alltid älskat att röra på sig och utöva olika idrotter, allt från friidrott, fotboll och främst bandy. Bandyn blev sporten där satsningen kom och där spelade han på elitnivå från 16 års ålder. I samband med mycket träning för att Kalle skulle orka med sin idrott började ett intresse för coaching och träningsbranschen byggas upp.

2017 bestämde han sig att följa sin dröm och sökte Sports Coaching programmet på Göteborgs universitet. Där fick han de verktyg som han behövde för att starta sin karriär som fyscoach. Med plugget kom även jobbmöjligheter i Frölunda HC som fystränare osv.

Att träna och coacha människor blev Kalles nya passion. Han älskar att hjälpa människor att bli deras bästa version av sig själva. Oavsett om det är en ung och lovande hockeyspelare eller en motionär som vill ta tag i sin träning så finner jag det alltid lika motiverande.

Kalles träninngsfilosofi bygger otroligt mycket på att skaffa ett säkert och tryggt band med sin atlet och att lägga en fantastisk grund för ett långsiktigt välmående. Kalle känner alltid ett oerhört stort ansvar inför personen han har framför sig och kommer göra allt för att personen får den hjälp den vill ha!

CV

PT-utbildning
Göteborgs Universitet, Kandidatexamen 2017-2020, Sports Coaching (180 hp)
Stac Academy, grundtränare
Språk

Svenska
Engelska