FÖRELÄSNINGAR

Viscus erbjuder intressanta, inspirerande och innehållsrika föreläsningar inom hälsa och friskvård. Föreläsningarna håller en hög kvalitet och kan kombineras med både teori och praktik. Vi skräddarsyr efter era önskemål och har ett stort utbud av ämnen för att kunna täcka era behov. Nedan finner du några av våra mest populära föreläsningar.

INTRESSERAD OCH VILL VETA MER:
KONTAKTA VÅR MARKNADSCHEF
STINA MAGNUSSON

Tel: 0704 – 799 631
Mail: Stina.Magnusson@viscus.se

ROLIGARE OCH BÄTTRE LÖPNING
MED LÖPCOACH

I denna föreläsning pratar vi om upplägg och löpteknik, hur vi undviker skador och vad som händer i kroppen vid uthållighetsträning. Vår löpcoach hjälper dig att få nya perspektiv på ditt löpsteg och andra förutsättningar för att utvecklas och inspireras till att bli en bättre löpare.

45 min föreläsning
(5000kr exkl moms)


45 min föreläsning
+ löpträning 45 min
(7500kr exkl moms)

KROPPEN SOM VERKTYGMED NAPRAPAT

Hur påverkas din kropp av stillasittande och monotona rörelser? Varför får vi ont? Hur kan vi undvika smärta? I denna föreläsning ger vi svar på frågorna samt ger dig konkreta tips till ett mer hälsosamt liv.

45 min föreläsning
(5000kr exkl moms)


45 min föreläsning + träningspass
för bättre kontorshälsa 45 min
(7500kr exkl moms)

HÄLSANS FYRA GRUNDPELARE
MED HOLISCTIC LIFESTYLE COACH

För att få ett hälsosamt liv behöver vi ta hänsyn till våra fyra fyra grundpelare Rörelse-Kost-Mental hälsa- Återhämtning.
Du får konkreta tips på och inspiration till hur du hittar ett samband mellan dem och förståelse för hur du behöver jobba med dem för att må bra.

45 min föreläsning
(5000kr exkl moms)


45 min föreläsning + mindfullness/träningspass 45 min
(7500kr exkl moms)

ÄT FÖR ATT FUNGERA

Få ett helhetsperspektiv på hur kosten påverkar din hälsa och prestation både i ditt arbete och vid fysiskaktivitet. Inte dieter utan rätt bränsle efter dina behov, samt hur du justerar din kost från dag till dag!

45 min föreläsning
(5000kr exkl moms)

ARBETSPLATSBEDÖMNING MED NAPRAPAT

Få en förståelse om hur kroppen reagerar när vi står i dåliga positioner, hur vi ska tänka när det gäller hållning och monotona rörelser. Efter föreläsningen går vår naprapat runt till arbetsplatserna och hjälper er personal att anpassa skärm, skrivbord och andra möbler för optimal position.

45 min föreläsning
(5000kr exkl moms)


Individuell arbetsplatsbedömning
ca 15 min per person
(850 kr/ h)