Stötvågsbehandling på AstraZeneca Södertälje

Med glädje kan vi presentera att vi numera kan erbjuda våra patienter på AstraZeneca ännu en behandlingsform för yterliggare bättre behandlingsresultat. Nyligen har en stötvågsmaskin köpts in till kliniken i Gärtuna och personalen har varit iväg på utbildning i ämnet.

Stötvågsbehandling är en välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod som används för att förbättra eller eliminera smärt- och sjukdomstillstånd i senor, muskler, ben och senfästen. Detta sker genom att apparaten skickar in tryckvågor i vävnaden. Vanliga besvär som kan behandlas med stötvåg är: plantarfasciit/hälsporre, smärta i hälsenan, kalkaxel, benhinneinflammation, tennisarmbåge, hopparknä mm.

 

Välkommen in på behandling!

Related Posts

Integritetsinställningscenter