Viscus tar in kapital inför nästa tillväxtresa!

Under våren blev Viscus 4e investeringsrunda klar. Det göteborgsbaserade mindre investmentbolaget Zenoco Utveckling står för kapitalinjektionen för att hjälpa Viscus inför nästa tillväxtresa som är i full fart.

”Det kostar att växa, vi ska fortsätta sträva efter att bli bäst i klassen. Pengarna kommer gå till att hålla upp en tillväxttakt (nettoomsättning) på 50% årligen samt att investera mer resurser i marknadsföring för att öka beläggningsgraderna för alla Viscusianer. Ett viktigt mål internt är att varje medarbetare ska vara fullbokade året om och kunna jobba så mycket de vill med det dom brinner mest för, sitt yrke.” /Johan Hallenby, grundare och VD i Viscus

”Viscus för oss har den rätta sammansättningen utav ett lyckat koncept. Ett hängivet och drivet team, lett av Johan Hallenby. Rätt vision för framtiden, samt en bra och stabil plan för att lyckas ta sig an framtiden och dess utmaningar. Tillsammans är vi övertygade att dessa nyckeldelar bidrar till ett starkt och framgångsrikt bolag som levererar en maximal upplevelse till våra kunder”. /Philip Norling Zetterberg, Ordförande Zenoco

 Viscus kändes snabbt, efter första mötet med Viscus VD Johan Hallenby som ett bolag Zenoco vill investera i. Med en stor passion och glöd för affärsområdet samt ett driv som lämpar sig för en företagsledare, har Johan Hallenby en övertygande vision för Viscus och branschen som vi starkt tror på. /Martin Beldau, styrelseledamot Zenoco 

Related Posts