Ytterligare 130 kvm

Äntligen har vi byggt ut Viscus Masthugget med ytterligare 130 kvm, det gör att vår anläggning nu är på totalt ca 500 kvm.

Investeringen i mer lokal har våra kära kunder helt klart påverkat efter deras önskemål och nu när vi är i hamn är vi glada att vi har så bra kunder som kontinuerligt ger oss feedback på vad som behövs för att vi ska fortsätta bli ännu bättre. Vi älskar våra kunder!!!

På den nya ytan har vi nu byggt två större omklädningsrum med ca 30 skåp per omklädningsrum, toalett, tre duschar/ rum samt bastu i varje omklädningsrum.

Utanför omklädningsrummen har vi mer träningsyta som är till för kunderna att kunna värma upp, varva ned, stretcha, foam rolla eller bara hänga och ta en proteinshake efter passen!

Dessutom fick vi plats med tre nya behandlingsrum för våra terapeuter och tränare.

Ps. ”Save the date” för Viscus öppna hus, onsdagen den 6e september. Mer info kommer på våra sociala medier, håll utkik. Du är välkommen under eftermiddagen/ kvällen där vi kommer ha majoriteten av teamet på plats och givetvis kommer vi ha en massa bra erbjudanden till alla som kommer, välkomna!

Related Posts

Integritetsinställningscenter