Viscus välkomnar ny investerare och styrelseledamot!

Då Viscus fortsätter tillväxtresan är det viktigt med både mer pengar och kunskap för bästa effekt. Vi välkomnar Henrik Botha som Viscus nya styrelseledamot som också står för den tredje kapitalinjektionen. Henrik är delägare och affärsområdeschef på Matting AB där den mesta av Henriks tid läggs.

Henrik om Investeringen:

“Vi vet att träning och rehab förebygger skador men också medverkar till bättre prestation och välmående på och utanför jobbet. Jag är övertygad om att företag framöver kommer investera ännu mer i medarbetaren gällande hälsa och framför allt på uppföljningen och den mätbara effekten av träning. Därför tror jag på Viscus.”

Nu siktar Viscus vidare på att fortsätta sticka ut ännu mer inom träning, rehab & sport.

Related Posts