“Större självförtroende i övningarna”

Mathilda Jaktman är en energifylld tjej! Mathilda arbetar som jurist på Jansson & Norin och mellan lagböcker och kundmöten är hon en trogen deltagare på Viscus Pay Per Workout. Oftast träffar vi Mathilda flera dagar i veckan då hon älskar att träna och utmanar gärna sig själv till max! Vi frågade Mathilda om hon kunde tänka sig att dela med sig av sin träningserfarenhet på Viscus Pay Per Workout vilket hon gladligen gjorde!

Vad har du fått för resultat med hjälp av Viscus gruppträning?

Jag har definitivt blivit mer inspirerad och motiverad till regelbunden träning, och självklart har jag blivit starkare också! Jag har även fått ett större självförtroende i övningarna och vågar utmana mig själv mer än tidigare, detta är främst tack vare att utgångspunkten i all träning på Viscus ligger på att man ska göra övningen rätt.

Hur utmärker Viscus gruppträningar sig?

Det är mindre grupper med engagerade instruktörer som har tid att ge personanpassad träning, vilket boostar mina resultat. Passen är i regel utformade som påbyggnader av tidigare pass eller med månadsvis fokus på specifika kroppsdelar vilket gör att jag tydligt kan se min utveckling och känna resultat.

Hur tycker du att vår träningsapp fungerar?

Mycket bra! Det är enkelt att hitta passet man vill boka och även se vilka andra som bokat in sig vilket är kul! Också kul att man kan lägga in kommentarer, high-five:a andras prestationer och se bilder från passen – mycket uppmuntrande. Appen gör att träningen blir mer än bara träning.

Vilka fördelar finns det att gå till just Viscus?

Viscus är en inspirerande träningsmiljö. Den främsta fördelen är alla positiva och engagerade instruktörer som ger en personanpassad träning som är resultatinriktad. Personalen är extremt kunnig och det finns en tanke med varje övning man gör, vilket instruktören är duktig på att förmedla. På så vis vet man varför man gör en viss övning samt vilken kroppsdel man jobbar med.
Det finns ett helhetstänk och i Viscus lokaler finns all kompetens man behöver förutom gruppträningar, så som personlig träning, naprapat, rehab och massage.

Till vem skulle du rekommenderar att delta på Viscus Gruppträningar?

Till dig som vill komma igång med regelbunden träning som motiverar och samtidigt träffa nya härliga människor.

Något annat du vill dela med dig av?

Jag tycker verkligen att ni alla på Viscus är engagerade och välkomnande, det gör träningen mer personlig vilket jag inte upplevt på något annat gym.

Tack Mathilda för dina svar! Vi ses på träningarna i veckan!

Vill du träna tillsammans med Mathilda? Ladda ner ”Viscus Appen”, registrera ett konto, välj ett pass du vill gå på och använd promocoden ”dtqb7bt” för att testa ditt första pass gratis.

Related Posts

Integritetsinställningscenter