Nyhet SOMA MOVE®

Vi kan med glädje meddela att vi från och med 6 februari kommer köra igång SOMA MOVE®  måndagar kl 17.50 i Viscus Pay Per Workout med instruktör Emelie Hedlund.

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

Viscus Pay Per Workout är precis som det låter ett träningskoncept där du endast betalar för det du tränar. Genom “Viscus appen” anmäler du dig till de pass du vill delta på och betalningen sker smidigt direkt i appen. Du behöver alltså inte binda up dig på något utan tränar så ofta som det passar dig.

 

Har du inte laddat ner appen ännu? Vad väntar du på? Med koden nedan får du testa ditt första pass gratis.

  1. Ladda ner “Viscus Appen”.
  2. Registrera ett konto.
  3. Använd koden “dtqb7bt” för att få 90 kr i credits som du kan träna ditt första pass för=)

 

Related Posts

Integritetsinställningscenter