Oslagbar lösning med Viscus Pay Per Workout

Vi på Viscus vet att det finns många som betalar dyra pengar för gymkort som ej nyttjas. Därför presenterar vi stolt den unika möjligheten att endast betala för det du tränar, Viscus Pay Per Workout.

Viscus har flertalet stående gruppträningspass varje vecka och du betalar endast för de du deltar på. Vi utlovar hög kvalitet på passen där våra professionella personliga tränare och terapeuter hjälper dig att ta din träning till en högre nivå. Träningarna sker i små grupper för att du ska kunna få personliga tips om hur just du kan utvecklas.

Läs gärna mer om våra olika pass här!

Du bokar dig genom ”Viscus appen” här sker även betalningen på ett smidigt sätt. Du har också möjlighet att skriva till dina coacher och träningskompisar samt dela bilder och ta del av träningstips. En plattform för vår härliga träningsgrupp helt enkelt!

Testa första passet gratis genom att använda koden (promocode): dtqb7bt

Ladda ner appen här (Iphone)

Ladda ner appen här (Android)

 

Related Posts