Viscus storsatsar i Södertälje

En av Viscus mer erfarna medarbetare kommer flytta upp till Stockholm och ta rollen som regionchef för att dra igång Viscus Bemannings-Koncept hos vår nya bemanningskund Astra Zeneca Södertälje.

Efter ett väl fungerande samarbete på Astra Zeneca i Mölndal har vi nu även fått den stora äran att starta upp ett likadant samarbete på Astra Zenecas site i Södertälje. Här arbetar det ca 4100 personer. Samarbetet startar i september 2016. För att säkra upp att vi gör ett lika bra jobb i Södertälje som i Mölndal kommer vi skicka upp en av våra mest erfarna och duktiga medarbetare i teamet från Göteborg. Denna person kommer fungera som regionchef och allt eftersom kommer vi expandera och då öka antalet anställda.

Alla anställda på Astra Zeneca i Södertälje kommer få möjligheten till hjälp av Viscus med personlig träning, naprapati, fysioterapi, gruppträning och massage samt delta på spännande föreläsningar inom ämnet hälsa. På siten i Mölndal har vi idag 8 medarbetare på plats och vi finns där måndag till fredag året runt.

Vi ser fram emot samarbetet med vår nya bemanningskund Astra Zeneca Södertälje och för er som bor i Stockholm kommer vi samtidigt öka vår verksamhet där.

Related Posts

Integritetsinställningscenter