Specialkompetens inom tejpning

Viscus tränare och massör Angelica har även specialkompetens inom Kinesiology Tejpning. Tejpen har flera bra effekter och man kan jobba på måna olika sätt med den. Till exempel tejpa för att få ökad stabilitet i olika leder, för att minska svullnad, för ett ökat rörelseomgång (ökad rörlighet), för att bana in ett nytt rörelsemönster, aktivera och “inaktivera” muskler, för att minska smärta i rörelser. Man kan även behandla de vanligaste idrottsskadorna. tex, hopparknä, benhinneproblematik, hälsporre, axel- och knäskador, ländryggssmärta, tennisarmbåge mm. Tejpen fungerar även vid stukningar/vridningar i leder och om något skulle hoppa ur led för att hjälpa kroppen få tillbaka ligament som blivit uttänjt.

Har du något problemområde du skulle vilja testa att få tejpat? Eller behöver du lite förstärkning innan GöteborgsVarvet? Då är du välkommen att kontakta Angelica.

0709-34 78 80 angelica.hurtig@viscus.se

 

IMG_5800 IMG_5784 IMG_5780 IMG_5778

Related Posts

Integritetsinställningscenter