Angelica Hurtig har söndagsöppet

Vi fortsätter att lära känna Viscus medarbetare. Idag ska ni få lära känna vår PT och Massör Angelica lite bättre. Veckans hetaste nyhet är att Angelica från och med nu kommer att ha öppet på söndagar. Så om du är i behov av massage eller träning och har svårt att hinna med det i vardagen har du nu din chans. Trevlig läsning!

Namn: Angelica Hurtig
Ålder: 20år
Vad jobbar du med på Viscus?

Olika typer av massage, personlig träning och gruppträning.

Intressen:

Jag älskar att testa och lära mig nya saker, resa, träffa nya människor, äta god mat, segla, kitea, åka snowboard, träna och umgås med nära och kära.

IMG_4266

Berätta lite om dig själv och din relation till hälsa:
Mitt intresse för hälsa och välmående tog fart under gymnasietiden då jag läste spa, hälsa och fitness där vi tränade och masserade under skoltid. Jag har innan det testat på lite olika sporter. Bland annat gymnastik, dans, ridning, handboll, segling och testade även på balett ett tag. Efter gymnasiet bestämde jag mig för att åka till Stockholm och plugga till personlig tränare för att få en bredare kompetens och får idag jobba heltid med att peppa och hjälpa folk nå sina mål. Hälsa för mig handlar om att hitta en balans där man mår som bäst både psykiskt och fysiskt. Det har därför alltid varit viktigt för mig att ha kul och brinna för det jag gör, och utan att testa på olika saker får man aldrig veta.

Dina tre bästa tips:

1. Våga testa olika saker för att hitta det du tycker är roligast och som passar dig bäst, både i träningen och i livet!
2. Omge dig med folk som ger dig energi.
3. Accept what you can’t change and change what you can’t accept.

Veckans nyhet:

På söndag är alla tjejer välkomna på ett prova på pass på Viscus Masthugget. Passet är kostnadsfritt. Ta med dig mamma, syrran, kompisen eller kollegan och kom testa! Passet startar kl 16 och varar en timma. På söndag kommer vi köra ett högintensivt cirkelpass där du lär dig grunderna i att träna med fria vikter. Alla som kommer får en goodiebag. Anmälan sker genom att skriva på Facebook eller maila namn till info@viscus.se
Jag kommer även att ha öppet för dig som behöver massage eller PT.

Vid frågor får ni gärna kontakta mig.
0709347880
angelica.hurtig@viscus.se

Varmt välkomna!

Related Posts