Stina Sandin

Naprapat och Massageterapeut

Tel: 0734-26 70 48
Mail: stina.sandin@viscus.se

Om Stina

 

För Stina är naprapati ett detektivarbete som kräver kreativitet, kunskap och att se helheten. Hon har en vision om att allt är möjligt och ser varje patient som en ny erfarenhet. Genom en noggrann undersökning av problemet vill hon ställa en så exakt diagnos som möjligt för att sedan kunna behandla med manuella tekniker eller träning. Hon sätter stort värde på att förklara för patienten vad som gör ont och varför.

Målsättningen med behandlingen sätter ni tillsammans och lägger sedan upp en plan för att nå dit. Målsättningarna varierar såklart kraftigt hos patienterna vilket gör Stinas dagar mycket varierade vilket är en av orsakerna till att hon trivs så bra i sin yrkesroll.

Stina har ett brinnande intresse för idrottsskador och har jobbat både inom hockey och fotboll, damer och herrar. Sedan mars -17 hittar ni henne i naprapatrollen hos Göteborgs Kopparberg FC i damallsvenskan.

Utbildning:
Naprapathögskolan
Personlig tränare
Diplomerad massör
Dry needling

CV

Utbildning
  • Naprapathögskolan
  • Dry Needling
  • Massage terapeut
Språk
  • Svenska
  • Engelska
  • Norska
Träning skall vara rolig, intressant och smärtfri och det löser Stina 😀Amanda Törnqvist
Amanda TörnqvistStudent
Efter många år av undersökningar, operation och rehabträning utan vidare bra resultat har jag äntligen hittat någon som kan hjälpa mig. Helt ovärderligt och något jag inte trodde var möjligt innan jag träffade Stina.Per Anders Östblad
Per Anders ÖstbladAdjunkt vid Högskolan i Skövde
I have received excellent results. I am training and enjoying the programs Stina prepare for me. I already see and feel the results in my knee and body in general.Eva Hurt-Camejo
Eva Hurt-CamejoAstraZeneca