Leverantör till Benify

Viscus kan stolt presentera att vi från och med idag är leverantörer till förmånsportalen Benify. Många av våra företagskunder och privata kunder är anslutna till Benify och därför ser vi det som en självklarhet att kunna erbjuda denna tjänst. Benify är en portal som löser allt inom ersättningar och förmåner för att det ska underlätta för dig när du tex vill använda ditt friskvårdsbidrag. Benify används av 800 000 medarbetare på 500 företag i 8 länder. För att enbart ha de bästa leverantörerna kvalitetssäkrar Benify alla tjänster som kan beställas via deras sida. Därför är det extra roligt att Viscus nu är leverantör till denna förmånsportal.

Är du Benify-användare? In och boka dina friskvårdstjänster med Viscus genom Benify, dessutom får du upp till 15% rabatt.

benify.se

 

Related Posts