Bästa REHAB verktyget

Cryo/Cuff finns nu på Viscus! Detta verktyg kyler ner, ger kompression och är perfekt att använda i rehabiliteringssyfte om någon del på din kropp håller på att svullna upp efter tex en operation, stukning, överbelastning eller tyngre rehabträning.

Bandaget fylls med iskallt vatten vilket gör att det skadade området kyls ner. Samtidigt ökar lufttrycket i bandaget och ditt skadade område får trycket över sig. Detta används framför allt för smärtlindring.

Du kan använda Cryo/Cuff på axel, knä, armbåge, handled och fotled med goda resultat. Den kan lindra inflammationer och blödningar i dessa områden. Kylan sänker blodcirkulationen/irritationen i området. Kompressionen har samma verkan men ger även ett stödjande effekt.

Vill du prova Cryo/Cuff? Kontakta oss så berättar vi mer!

Related Posts